smed i huddinge
08-711 27 25
Offertförfrågan

VI KAN SMIDE

SEDAN 1957

Välkommen till
rehn smide

För att underlätta för våra uppdragsgivares egna åtaganden så skall vi erbjuda teknisk rådgivning, planering, konstruktion, tillverkning och montage. Vi utför t ex uppdrag som tunga smidesarbeten, stålkonstruktioner, trappor och gångbroar, räcken, inredningssmide, glaspartier och fasader i stål, branddörrar, industriportar, service- och reparationsarbeten och mycket mer.

Vi kan smide sedan 1957

Rehn smide inledde verksamheten redan 1956 och är beläget på den tredje adressen inom Huddinge (Björkholmsvägen 7, Storängens industriområde). Sedan några år tillbaka arbetar tredje generationen inom familjeföretaget och är numera även delägare.

Vi är idag 10 anställda med god erfarenhet och kunskap inom de områden vi är experter inom.

Vi innehar flera certifieringar, bla ISO för miljö och kvalité, vi är medlemmar i Mekaniska Verkstädernas Riksförbund (MVR) och är även utbildade inom heta arbeten.

Tunga smidesarbeten

Vi kan hantera stora, tunga smidesarbeten och förutom montering och svets ute på olika projekt har vi en stor verkstad i Huddinge som möjliggör för oss att producera det våra kunder önskar.

Offertförfrågan

Stålkonstruktioner

Vi har producerat stora stålkonstruktioner sedan många år tillbaka och besitter både stor kunskap och erfarenhet på den här typen av uppdrag.

Offertförfrågan

Trappor och gångbroar

Vi har mängder med referenser och stora kända företag som vi hjälpt med att producera olika typer av trappor och gångbroar.

Offertförfrågan
ALLA VÅRA TJÄNSTER